HAVEN ER TAGET NED. Hvis du vil opleve noget grønt på Aarhus Ø, så besøg Ø-Linjen

Åben for alle

Ø-Haven er åben for alle og alle er velkomne til at besøge og benytte havens mange opholdsarealer. Alle haver passes af private, så vi beder alle besøgende om at nyde med øjnene og næsen men ellers holde sig fra haverne.

Vi har høns i haven og de er et stort trækplaster og en sand fornøjelse at sidde og kigge på. Vi henstiller til at man ikke fodre dem, da der er visse planter de ikke kan tåle.

Adgang til Ø-Haven

Den letteste måde at komme til Ø-Haven er på cykel eller gående, så kan man også nyde den flotte natur og Aarhus Ø’s ikoniske arkitektur.

Gående/cyklende: For enden af Bernhardt Jensens Boulevard, drejer du til højre og tager promenaden nord om Lighthouse langs Aarhus Havbane til Ø-Haven.
Bus (offentlig): Bybus nummer 33 mod Nordhavnen. Stå af ved endestationen ved krydset Dagmar Petersens Gade/Esther Aggeboes Gade. Går langs Ester Aggeboes Gade, venstre langs Bernhardt Jensens Boulevard, drejer du til højre og tager promenaden nord om Lighthouse langs Aarhus Havbane til Ø-Haven.
Bil: Kør langs Dagmar Petersens Gade, højre af Esther Aggeboes Gade og venstre af Bernhardt Jensens Boulevard. Der er tidsbegrænset parkering for enden af Boulevarden ellers er der betalingsparkering ved Ø-Haven via p-kælderen ved Lighthouse. Kør via Helga Pedersens Gade, ned i p-kælderen. Følg vejen rundt og kør mod udendørsparkeringen ved Ø-Haven. Der er også parkeringsmuligheder ved lystbådehavnen.
Bus: Afsætning kan ske for enden af Bernhardt Jensens Boulevard. Tager promenaden nord om Lighthouse langs Aarhus Havbane til Ø-Haven.

Åben Google-maps i selvstændig vindue her.

Offentligt toilet: Nærmeste offentlige toilet er ved Jette Tikjøbs Plads.

Facebook  Insgram  Tripadvisor

#øhaven

Klik på de forskellige pins og se hvor de forskellige elementer findes, eks. toilet, parkering m.m.

Ø-Haven

Offentlig toilet

Endestation bus 33

Parkering